top of page

Group

Public·41 members

Kurani Shqip Sherif Ahmeti Pdf FreeKurani - Shqip & Arabisht - aplikacion pr lexim t Kuranit dhe prkthimit t tij n gjuhn Shqipe.Disa prpars t prdoritimit t aplikacionit:- 3 prkthime n gjuhn shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu).- Opcione flexible pr lexim: zvoglim/zmadhim t shkronjave (Arabe / Shqipe) ose largimin e trsishem t njrs prej gjuhve.- Kerkues(search) i avansuar i cili me fjal/fjali t njejta ose t prafrta, dhe me numrin e ajetit ose sures mund te gjeni ajetin ose suren e kkuar.- Ads free(Pa reklama) dhe gjithemon do mbetet i till.- Ruajta e ajeteve t preferuara dhe gjetja se ku ke mbetur heren e fundit gjat leximit.- Informimi rreth ajetit dhe shprndarja e tyre (duke mbajtur shtypur ajetin per 0.5 sec )- Suporton Dark Mode!Allahu na bft pjes e do vepre t dobishme!
Kurani Shqip Sherif Ahmeti Pdf Free


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page